Cbkort Rute 531X150

HJÆLP TIL PRODUKTET RUTE

Sådan bruger du produktet Rute

Dette produkt er designet til at beregne en rute, udfra de i skærmbilledet indtastede adresser, som ønskes at indgå i ruten.

Produktets primære funktion er at beregne og kortlægge ruten, enten udfra den rækkefølge hvori adresserne er blevet indtastet eller udfra en optimal rute, hvilket betyder, at systemet finder den bedste rækkefølge adresserne skal besøges i.

Beregning af rute
Produktet Rute er bygget op således, at brugeren på det første skærmbillede indtaster de adresser, hvormed ruten skal beregnes. Ruten beregnes ved at indtaste adresserne og derefter klikke på [Beregn] knappen i funktionspanelet. Den fremkommende rute bliver beregnet udfra den rækkefølge, hvori adresserne er blevet indtastet. Ønskes derimod en optimal rute beregnet vælges i stedet [Optimer] knappen i funktionspanelet, hvorefter den mest optimale rute beregnes.

Bookmark and Share
Cbkort Rute 226X180